Baker McKenzie kiest voor Rechtsorde

Gepost om 14:11 door Daphne Overzier 18 Berichten Deel:  

Na een uitgebreide pilotperiode kiest Baker McKenzie voor Rechtsorde als zoekmachine voor juridische informatie. Met meer dan 4.000 advocaten in ruim 40 landen is Baker McKenzie één van de grootste advocatenkantoren ter wereld. Op de Nederlandse vestiging in Amsterdam werken advocaten, belastingadviseurs en notarissen geïntegreerd samen. Vanaf 1 januari 2018 gebruiken zij Rechtsorde voor het doorzoeken van hun digitale juridische bibliotheek.

Deelnemers aan de pilot met Rechtsorde gaven aan onder de indruk te zijn van onder meer de relevantie en overzichtelijkheid van de zoekresultaten. Het feit dat de meest relevante resultaten direct bovenaan de resultatenlijst worden getoond, zorgt ervoor dat je snel bij de informatie komt die je nodig hebt. Een aantal andere pluspunten die gebruikers noemden:

“Dankzij iconen is direct te zien of resultaten rechtspraak, wetsinformatie of bijvoorbeeld commentaren bevatten.”

“Jurisprudentie wordt geclusterd weergegeven, dit voorkomt onnodige extra zoekresultaten en maakt het makkelijker om snel bij bijvoorbeeld een bepaalde annotatie te komen.”

“Rechtsorde is helder, geordend en rustig.”

Paul Verheugt, Manager Library & Information Center bij Baker McKenzie, heeft veel vertrouwen in de samenwerking met het Rechtsorde team: “De afgelopen periode hebben we intensief contact met elkaar gehad. Ik ervaar de samenwerking met Rechtsorde als professioneel en plezierig. Dat geeft veel vertrouwen. We gaan binnenkort van start met een krachtig introductieprogramma, zodat al onze kantoorgenoten Rechtsorde straks zo goed mogelijk gebruiken kunnen maken van Rechtsorde.”

Berend Broerse, algemeen manager van Rechtsorde: “Wanneer een vooraanstaand kantoor als Baker McKenzie kiest voor Rechtsorde, is dat een boost voor ons hele team. Het is de bevestiging dat we een ontzettend goed product hebben dat voldoet aan de hoge verwachtingen van veeleisende gebruikers. We zijn blij met het vertrouwen dat we krijgen en zien ernaar uit de introductie van Rechtsorde binnen Baker McKenzie samen met Paul tot een succes te maken.”