NautaDutilh kiest voor Rechtsorde

Gepost om 15:11 door Daphne Overzier 18 Berichten Deel:  

NautaDutilh is met ongeveer 400 advocaten, notarissen en fiscalisten het grootste advocatenkantoor van de Benelux. Per 1 januari 2018 zullen zij Rechtsorde als zoekmachine voor hun digitale bibliotheek gaan gebruiken.

Aan de overstap naar Rechtsorde ging een uitgebreide beoordelingsperiode vooraf. Na een eerste pilot met een select team van informatiespecialisten hebben advocaten en professional support lawyers uit verschillende praktijkgroepen Rechtsorde aan een kritische test onderworpen.

Voor het Rechtsorde team was dit een spannende periode waarin we soms enkele keren per week bij NautaDutilh op kantoor waren om uitleg te geven en feedback te verzamelen. Ook deze proeve van bekwaamheid legde Rechtsorde succesvol af en in oktober werd de keuze voor Rechtsorde door NautaDutilh bezegeld.

Servicemanager Keimpe Ravesteijn: ”Dit lange en intensieve pilottraject was erg bijzonder en waardevol om mee te maken. Dat de keuze van NautaDutilh op Rechtsorde is gevallen, zien wij als een bevestiging van de kwaliteiten van zowel ons product als van ons team. We gaan nu beginnen met het on-boarding programma waarin wij alle gebruikers bij NautaDutilh de kneepjes van Rechtsorde bijbrengen.”