Optimaal gebruikmaken van Rechtsorde? Vraag een gratis training aan!

Gepost om 11:04 door Daphne Overzier 18 Berichten Deel:  

Om ervoor te zorgen Rechtsorde zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt door jou en jouw collega’s, geven wij graag een kosteloze training (*minimaal 8 deelnemers). Zo ben je met een Rechtsorde training weer helemaal op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten en vind je nóg sneller de weg naar de gewenste informatie en kan je cliënten sneller helpen.

Vormen van training

Wij bieden verschillende trainingen aan qua vorm, inhoud en tijd. Voor de beeldvorming hebben we een aantal van deze verschillende soorten trainingen voor je op een rij gezet:

Omdat elke organisatie anders is, denken we graag mee aan een opzet die het beste bij jullie past.

Een training, waarom?

D. Casey Flaherty, adviseur voor de juridische rechtspraktijk in Amerika en auteur van de bestseller  Unless You Ask, benadrukte tijdens Lexpo 2016 het belang van het trainen van eindgebruikers van softwareproducten. Het aanschaffen is een investering, maar het niet juist opleiden van je mensen is nog duurder. Niet de technologie is de belangrijkste uitdaging de komende jaren, maar zorgen dat medewerkers optimaal gebruik maken van alle beschikbare tools.

Haal het optimale uit je investering in Rechtsorde en vraag nu een gratis training aan.

 

*Minder dan 8 deelnemers, maar heb je toch behoefte aan een training? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.