Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Wat is dat? RO2? [incl. video]

Wanda Bolte, productmanager bij Rechtsorde, vertelt in dit interview over haar ervaringen met samenwerken met de gebruiker om iets moois te ontwikkelen dat past bij het dagelijks gebruik van de juridische professional. Ze is al heel blij met de eerste resultaten van de bèta-omgeving.

Rechtsorde over Search [incl. video]

Tijdens dit interview stellen we onze experts van Rechtsorde vragen over search en de ervaringen van de gebruikers. Bekijk ook de video.

Een nieuwe generatie contentintegratie [incl. video]

De bèta omgeving van RO2 is al een tijdje live en de eerste resultaten stromen binnen. In dit korte interview vertelt Wanda Bolte, productmanager bij Rechtsorde, over de eerste resultaten.

Over keuzes maken

Als ervaren twijfelaar ben ik een pro in voors en tegens afwegen. Twijfelen is niet erg, als je er maar niet in blijft hangen. Je moet keuzes maken. Dan kun je weer verder. Maar hoe maak je dan een keuze? En hoe weet je of het een góede keuze is?

Vacature: Rechtsorde zoekt servicemanager

Wij zijn Rechtsorde. Onze missie is juristen en fiscalisten te helpen sneller en beter te werken met de grote hoeveelheid vakinformatie die ze tot hun beschikking hebben. Om dat te bereiken, integreren we meer dan 2.000 juridische informatiebronnen in één overzichtelijk online platform.

Lees meer

Terugblik: 3e editie Legal Pubquiz

Een team van het Amsterdamse advocatenkantoor Florent heeft op 7 november de Legal Pubquiz van Rechtsorde en Advocatie gewonnen. Dit keer geen Jaguar / Land Rover experience maar een grote, goede fles champagne en natuurlijk de felbegeerde trofee. De Legal Pubquiz vond plaats in het hart van de Zuidas, in De Nieuwe Poort.

Lees meer

Terugblik Rechtsorde Relatiedag 2019

Donderdag 31 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse Rechtsorde Relatiedag. Dit jaar was Restaurant Claar in Utrecht de locatie. Met zowel oude bekenden als nieuwe klanten maar ook belangrijke partners hebben wij een ontzettende leuke culinaire middag gehad.
Terwijl een deel van de groep overheerlijke gerechten stond klaar te maken waagde de rest zich aan de Rechtsorde Pubquiz.

Lees meer

Joe-iks en wat een toilet daarmee te maken heeft

Toen ik een paar jaar geleden om me heen steeds meer de term joe-iks hoorde, had ik geen idee wat dit betekende. Het begrip bleek je als UX te schrijven en was weer een afkorting van User eXperience.

Lawyers for Lawyers op de Dam tot Damloop 2019

De grootste bedrijvenloop ter wereld vond dit jaar weer plaats op 22 september tijdens de 2019 editie van de Dam tot Damloop. Hoewel de sportievelingen van Rechtsorde niet aanwezig waren, heeft Rechtsorde wel haar steentje bijgedragen voor Lawyers for Lawyers. 

Research is essential

1..2.. 3.. test test! Vaak word ik – als consument – gevraagd om mee te doen met een gebruikerspanel. Maar ook als professional is mijn feedback vaak van belang. Soms staat er een kleine incentive tegenover of een aantal punten die je kan sparen voor een korting. Bedrijven die data willen verzamelen over een product of dienst of een algemene indruk. Als ik er tijd voor heb, doe ik er wel aan mee.. maar is dat wel verstandig?