Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

campagnevideo-rechtsorde

Video: Wat kun jij verwachten van het vernieuwde Rechtsorde?

Als advocaat en jurist wil je tijd overhouden voor belangrijke zaken. Geen ongeordende, irrelevante informatie of uitspraken. Geen zee aan resultaten. Geen slome zoekmachines. Daarom zijn we al een ruime tijd bezig met het vernieuwde Rechtsorde. Een aantal van onze collega’s praten je kort even bij wat je kan verwachten van het vernieuwde Rechtsorde.  

Lees meer

Welkom bij Rechtsorde, Candice

Bij Rechtsorde staat de service voor de gebruikers en klanten voorop. Het was daarom ook niet zo gek dat toen een Rechtsorde held ons na 10 jaar verliet, wij op zoek moesten gaan naar een goede nieuwe servicemanager. En die hebben we gevonden!

Lees meer

Gebruik jij Rechtsorde en wil jij van je laten horen? Dan zoeken we jou.

De Rechtsorde Gebruikersgroep (ROG) brengt actieve gebruikers 3 x per jaar bij elkaar. Tijdens een bijeenkomst bespreken de deelnemers onderwerpen die alle, of een grote groep, gebruikers raken en geven wij vanuit Rechtsorde een update, onder andere over productontwikkeling. In de ROG zitten zowel informatiemanagers en -specialisten als juristen/fiscalisten.

Lees meer

Vraag een gratis opfristraining aan!

Om ervoor te zorgen Rechtsorde zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt door jou en jouw collega’s, geven wij graag een kosteloze training. Zo ben je met een Rechtsorde training weer helemaal op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten en vind je nóg sneller de weg naar de gewenste informatie en kan je cliënten sneller helpen.

Lees meer

Nieuwe bronnen in voorbereiding

De afgelopen maand zijn weer diverse nieuwe bronnen – voornamelijk boeken – van uitgeverijen Kluwer, Sdu en Boom Juridisch beschikbaar gekomen in Rechtsorde. Ook de inhoud van ‘Financial Law huB’ (Sdu) is inmiddels opgenomen.
Momenteel wordt onder andere gewerkt aan de ontsluiting van het nieuwe online tijdschrift V.A.S.T.

Lees meer

Toegang tot nieuwsberichten Recht.nl

Recht.nl Juridisch Nieuws is een bron die al sinds jaar en dag via Rechtsorde doorzocht kan worden. Tot voor kort konden de meeste gevonden artikelen door Rechtsorde gebruikers ook meteen geopend en gelezen worden. ‘Doorklikken’ naar andere content op de Recht.nl website was alleen mogelijk met een daar afgesloten abonnement.

Lees meer

Workshop SEARCH (terugblik)

Als wij gebruikers vragen wat ze belangrijk vinden aan een juridische zoekmachine horen we steevast dezelfde twee dingen terug. Snelheid en relevantie. Maar wat bedoelen ze dan? Wat moeten onze search specialisten en developers dan precies bouwen? Daarom organiseerde Rechtsorde een workshop search.

Lees meer

Rechtsorde telt af!

Bij Rechtsorde hebben we goed nieuws. Na maanden van testen, verschillende interviews met gebruikers (en juist niet gebruikers) en beta-testers zijn we nu klaar voor de eerste grote lancering. De mijlpaal waar heel juridisch Nederland (en wij ook) op zitten te wachten.

Wat is dat? RO2? [incl. video]

Wanda Bolte, productmanager bij Rechtsorde, vertelt in dit interview over haar ervaringen met samenwerken met de gebruiker om iets moois te ontwikkelen dat past bij het dagelijks gebruik van de juridische professional. Ze is al heel blij met de eerste resultaten van de bèta-omgeving.

Rechtsorde over Search [incl. video]

Tijdens dit interview stellen we onze experts van Rechtsorde vragen over search en de ervaringen van de gebruikers. Bekijk ook de video.