Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Uitgelichte bron: Tijdschrift voor de Procespraktijk (TvPP) van Uitgeverij Paris.

Tijdschrift voor de Procespraktijk (TvPP) van Uitgeverij Paris is één van de weinige tijdschriften die zich geheel richt op het civiele procederen in eerste en tweede aanleg.
De onderwerpen die aan bod komen zijn ander andere: civiel procesrecht, verbintenissenrecht, consumentenrecht, huurrecht en arbeidsrecht.

Lees meer

Freshfields Bruckhaus Deringer kiest voor Rechtsorde

Met meer dan 2.800 advocaten wereldwijd, is Freshfields Bruckhaus Deringer een van de grootste en meest toonaangevende internationale kantoren. Met ingang van 1 mei 2017 gebruiken ruim 70 advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten in het Nederlandse kantoor Rechtsorde als hun ‘digitale bibliotheek’.

Lees meer

Uitgelichte bron: NBR – Tijdschrift Natuurbeschermingsrecht

Dit keer in de spotlight: NBR – Tijdschrift Natuurbeschermingsrecht, de opvolger van Journaal Flora & Fauna.
Het Tijdschrift Natuurbeschermingsrecht (NBR) houdt de ontwikkelingen op het terrein van soorten- en gebiedsbescherming nauwgezet in de gaten.
NBR biedt actuele informatie over veranderende Europese en nationale regelgeving, nieuw beleid en jurisprudentie.

Lees meer

Tips & tricks voor het gebruik van Rechtsorde: Rechtsorde op je mobiel

 
Ook als je onderweg bent of op de bank zit, kun je Rechtsorde raadplegen. Op je smartphone of tablet kun je de laatste attenderingen lezen of snel even iets opzoeken. Een app installeren is niet nodig, je opent Rechtsorde eenvoudig in je mobiele browser.

Lees meer

Uitgelichte bronnen

Rechtspraak Updates van Boom Juridisch
Experts uit wetenschap en praktijk selecteren per rechtsgebied de meest relevante uitspraken. Deze uitspraken worden voor je samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt in Rechtsorde. De Updates zijn nu al beschikbaar voor de volgende rechtsgebieden: 
 

Arbeidsrecht (AR Updates)
Erfrecht (EFR Updates)
Gezondheidsrecht (GZR Updates)
Insolventierecht Updates (INS Updates)
Ondernemingsrecht (OR Updates)
Omgevingsrecht (OGR Updates)
Personen- en familierecht (PFR Updates)
Personenschade (PS Updates)
Socialezekerheidsrecht (SZR Updates)
Strafrecht (SR Updates)

De Rechtspraak Updates is beschikbaar voor een gratis pilotperiode.

Lees meer

Nieuwe klanten voor Rechtsorde!

Ook in de afgelopen periode heeft weer een groot aantal organisaties gekozen voor Rechtsorde. Graag lichten we er een paar uit: DVAN en OMVR.

DVAN Advocatuur & Notariaat (voorheen bekend als Dijkstra Voermans) richt zich met zo’n 40 advocaten en (kandidaat-)notarissen vanuit vestigingen in Utrecht en Rotterdam op de ondernemingsrechtpraktijk in brede zin. 

Lees meer

Rechtsorde webinars!

Lukt het binnen jouw organisatie niet om iedereen tegelijkertijd bij elkaar te krijgen om de ins en outs van Rechtsorde te laten zien? Vraag dan nu een kantoorbreed webinar aan. Zoekvragen afgestemd op de onderwerpen die spelen op kantoor, tips voor het instellen van attenderingen of het gebruik van dossiers stimuleren…

Lees meer

Tips & tricks voor het gebruik van Rechtsorde: Snel zoeken

Wist je dat je, dankzij de ingebouwde zoekintelligentie van Rechtsorde, heel snel bij documenten uit kan komen? Hieronder volgen een paar handige zoektips!
Specifieke documenten zoeken
Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar specifieke documenten:

Wetsartikelen (bijv. “7:24 BW”)
Tijdschriftartikelen (bijv.

Lees meer

KennisMeester en Rechtsorde bundelen krachten!

KennisMeester en Rechtsorde hebben hun krachten gebundeld: vanaf nu biedt KennisMeester binnen haar KennisPlatform een koppeling met de informatie uit Rechtsorde.
Hierdoor kunnen gebruikers in één zoekbalk niet alleen zoeken in de interne knowhow van het kantoor, maar ook in de externe vakinformatie van uitgevers.

Lees meer

Rechtsorde voorjaarsupdate 2017

De Rechtsorde voorjaarsupdate is live gegaan, ook in deze versie hebben we wederom een aantal vernieuwingen doorgevoerd.
Hieronder vind je een overzicht, of bekijk kort ons filmpje. 

Het nieuwe visual design maakt het makkelijker te scannen door de zoekresultaten en is rustiger voor het oog.

Lees meer