Vacature Junior Servicemanager- Deze vacature is vervuld

Gepost om 08:02 door Daphne Overzier 18 Berichten Deel:  

Het Rechtsorde team bestaat uit een mooie mix van mensen met een technische, een juridische en een commerciële achtergrond. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten en gebruikers graag met ons werken.

De functie
We zijn op zoek naar een nieuwe collega die gaat meehelpen de tevredenheid van onze (potentiële) klanten en gebruikers verder te vergroten. Dit doe je onder meer door het voeren van service-calls, het geven van trainingen en het beantwoorden van vragen van klanten die onze eerstelijns support niet kan beantwoorden. Je ontwikkelt middelen (zoals hand-outs en filmpjes) die gebruikers ondersteunen en je denkt mee over manieren waarop we kunnen bereiken dat onze gebruikers Rechtsorde meer en beter gaan gebruiken. Je denkt met klanten mee over wensen die zij hebben en levert een belangrijke bijdrage aan het doorontwikkelen van ons portaal.

Wie ben je?
We zoeken iemand met kennis van en affiniteit met het juridische domein, bijvoorbeeld door een opleiding HBO-recht. Daarnaast heb je een interesse in de mogelijkheden die moderne online techniek biedt in relatie tot de doelgroep. Je bent aanstekelijk enthousiast en kunt tegelijkertijd goed luisteren. Je helpt anderen graag en bent goed in het managen van verwachtingen.

Wat bieden we?
We bieden je een afwisselende functie in een fris, energiek team. Je krijgt van ons veel ruimte om initiatieven te nemen om onze dienstverlening te verbeteren. Zowel binnen het team, als binnen ons moederbedrijf Sdu zijn goeie doorgroeimogelijkheden.

Je ontvangt een marktconform salaris, een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Door middel van training on the job, e-learning, workshops en coaching helpen we je om jouw talenten zo goed mogelijk binnen Sdu in te zetten. Daarnaast krijg je van ons veel vrijheid bij het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden en ruim 350 collega’s die altijd bereid zijn om nieuwe ideeën met je uit te wisselen.

Over Rechtsorde
Wij zijn Rechtsorde. Onze missie is juristen en fiscalisten te helpen sneller en beter te werken met de grote hoeveelheid vakinformatie die ze tot hun beschikking hebben. Om dat te bereiken, integreren we meer dan 2.000 juridische informatiebronnen in één overzichtelijk online platform. Onze klanten zijn onder andere advocatenkantoren, fiscaal advieskantoren, bedrijfsjuridische afdelingen en overheidsinstellingen. Hun medewerkers gebruiken Rechtsorde vaak intensief, zowel om bij te blijven op hun vakgebied, om snel iets op te zoeken of te verifiëren of om uitgebreid juridisch onderzoek te doen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Berend Broerse (algemeen manager), tel. 06-51150973 of Keimpe Ravesteijn (service manager), tel. 06-22394770. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Junior Servicemanager, referentienummer I001.