Een nieuwe generatie contentintegratie [incl. video]

Gepost om 11:01 door Mitchell 15 Berichten Deel:  

De bèta omgeving van RO2 is al een tijdje live en de eerste resultaten stromen binnen. In dit korte interview vertelt Wanda Bolte, productmanager bij Rechtsorde, over de eerste resultaten.

Bekijk hier de video.

"Rustig, overzichtelijk en SNEL" 
Eén van onze bèta testers.

[Wanda] Ja, leuk he! We krijgen heel veel positieve reacties van mensen die we RO2 laten zien. Die snelheid van een juridische zoekmachine is zooo belangrijk. Advocaten en juristen wéten natuurlijk dat research tijd kost, maar het is al snel teveel. Omdat het tijd is die je dan niet kunt besteden aan contact met je cliënt of het daadwerkelijk schrijven van je advies of processtuk.

En dat rustig?
[Wanda] Dat draagt bij aan de snelheid, je kunt makkelijker scannen en je ziet als gebruiker sneller wat voor jou relevant is. En het maakt de ervaring prettiger. Dat lijkt triviaal, maar dat is het verschil tussen een zucht van frustratie en een zucht van verlichting. Dat maakt je werk toch net even wat prettiger!

Kan ik al overstappen?
[Wanda] Haha, nee.. nog niet! We zijn nu alleen nog in bèta beschikbaar, met een beperkte bronnenset. Dat betekent nog niet alle functionaliteit af is en nog niet alle content er in zit. Voor gebruikers die al werken met contentintegratie zoals Rechtsorde of LI kan dat even wennen zijn omdat niet hun abonnementen op bv NJ en andere publicaties van uitgevers te vinden zijn. Daar wordt hard aan gewerkt achter de schermen.

Kan ik me nog aanmelden voor de bèta test?

[Wanda] Ja, er zijn nog wat plekken. Voor advocaten en juristen, maakt niet uit of je wel of niet al klant bent bij ons. Wel goed om dus te realiseren dat het work in progress is. Iedere twee weken komt er weer iets nieuws bij, dus we vragen testers regelmatig een kijkje te nemen. De bèta-omgeving geeft al een hele goede indruk van hoe mooi het gaat worden…

Meer weten of aanmelden als tester? Kijk dan op www.r02.nl.