Rechtsorde: Sander Mol

Gepost om 16:10 door Rechtsorde 17 Berichten Deel:  

Met plezier stellen we Sander Mol aan jullie voor, Servicemanager Rechtsorde. Sander maakt, sinds dit jaar, deel uit van het Rechtsorde team. 

“In mijn vorige functie hield ik mij bezig met retentie en klantbehoud. Daar haalde ik het meeste energie uit het opbouwen van klantrelaties. Om er voor te zorgen dat afspraken nagekomen worden en de verwachting bij voorkeur overtroffen wordt.

Bij Rechtsorde krijg ik de mogelijkheid om mij hier volledig op te focussen. Klanten tevreden maken, contacten opbouwen en continu in gesprek blijven met klanten en gebruikers, om met die feedback Rechtsorde nog beter te maken.

In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig te sporten, hoewel ik ook niet vies ben van een film, serie of een spelletje.”