Update: het nieuwe Rechtsorde

Gepost om 13:12 door Rechtsorde 20 Berichten Deel:  

De kern van het nieuwe Rechtsorde staat; een razendsnelle zoekmachine. Daar hebben we leeslijsten en attenderingen aan toegevoegd en we breiden steeds verder uit. Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? We hebben een aantal zaken voor je op een rijtje gezet.

Geen afleiding, één balk en het logo van Rechtsorde. Go!

Ons minimalistisch design speelt in op de groeiende behoefte van de mens naar wat meer rust en kalmte in de “tech-overload”. Een beter, overzichtelijker en eenvoudiger design zodat je sneller tot het juiste zoekresultaat komt. 
 
Rechtsorde-laptop

Persoonlijke attendering aanmaken en opslaan

In het nieuwe Rechtsorde is het mogelijk attenderingen in te stellen voor nieuwe resultaten van je zoekopdracht en nieuwe edities van tijdschriften.

In een oogwenk je zoekresultaten

Je bent in de meeste gevallen op zoek naar de informatie die jou nu verder helpt. Het liefst zo snel mogelijk. Onze nieuwe juridische zoekmachine is zoveel sneller dan de huidige generatie, dat is bij iedere zoekopdracht pure tijdswinst!

Alle Kluwer content nu beschikbaar

Binnen het nieuwe Rechtsorde heb je ook toegang tot de meest actuele informatie van Kluwer. Ruim 3 miljoen documenten van deze uitgever zoals commentaren, artikelen,  uitspraken en boeken hebben we  in het nieuwe Rechtsorde toegankelijk gemaakt.

Actualiteit telt nu ook mee in de relevantie van de zoekresultaten

Bij het doen van een zoekopdracht komen recente artikelen en jurisprudentie hoger in je resultatenlijst.  

Officiële publicaties op documentsoorten filteren

In het nieuwe Rechtsorde zijn er veel manieren om je resultaten snel te filteren. Uit onderzoek is gebleken dat gebruikers  ook graag op bijvoorbeeld ‘Kamerstuk’ willen filteren. Dit is dan ook in het nieuwe Rechtsorde mogelijk.

Ben jij benieuwd naar het nieuwe Rechtsorde?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief of vraag een gratis demo aan.
 
Demo aanvragen