Welkom bij Rechtsorde, Candice

Gepost om 13:06 door Mitchell 16 Berichten Deel:  

Bij Rechtsorde staat de service voor de gebruikers en klanten voorop. Het was daarom ook niet zo gek dat toen een Rechtsorde held ons na 10 jaar verliet, wij op zoek moesten gaan naar een goede nieuwe servicemanager. En die hebben we gevonden! Welkom bij de club, Candice.

Hoe zouden andere Candice omschrijven?
Met een grote glimlach en een glinstering in haar ogen begint Candice te vertellen over hoe anderen haar zouden omschrijven. Nieuwsgierig, vriendelijk, prettig in omgang, sociaal en sportief. Dat laatste uit zich vooral in het dagelijks leven. “Ik heb een (deel)paard, doe graag aan zwemmen – maar fiets ook graag”.

Behoefte aan sociaal contact
Starten met een nieuwe functie binnen een nieuw bedrijf is lastig als je vooral veel thuis moet werken. Daardoor is Candice nu veel online. Toch ziet ze liever mensen face to face. “Dat gaat mij gewoon beter af. Ik maak dan makkelijker verbinding en dat leidt tot hele leuke gesprekken, zo kijk ik naar waar ik raakvlakken zie en hoe ik mensen in verbinding kan brengen.”

Een nieuwe stap in een bekende wereld
Ervaring? Dat heeft Candice genoeg. “Hiervoor heb ik 10 jaar als jurist gewerkt – bij de Overheid (Rechtspraak), maar ook veel verschillende projecten gedaan”. Bovendien is ze Lean Six Sigma Black Belt geworden die ze heeft kunnen toepassen bij de Raad voor de Rechtspraak, waar ze allerlei projecten heeft gedaan in het kader van kwaliteit en innovatie.
“Toen heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven als projectmanager klanten aangesloten bij een bedrijf en vervolgens doorgegroeid naar de functie van Quality and Legal manager, waar ik onder meer contracten doorgespit heb, issues met verzekeringen, klanten en dienstverleners afhandelde en ISO-certificering heb begeleid”.  

En nu servicemanager bij Rechtsorde, wat kunnen klanten van jou verwachten?
Beginnend met een glimlach vertelt Candice: “Ik zal goed vragen en luisteren waar de klant of gebruiker behoefte aan heeft, waar de wensen liggen en dat terugkoppelen naar het Rechtsorde team”. Gebruikers hebben veel verzoeken en wensen, zoals de huidige ontwikkelingen, waar staan we en gaan we er nu direct mee aan de slag of niet? “Dan houd ik de klant graag op de hoogte”.

Candice Oostenbrug - Sabatier woont samen met partner en (bonus)zoon in Wassenaar, waar ze in haar vrije tijd veel sport, waaronder zwemmen, fietsen en paardrijden. Sinds 1 juni 2020 is ze Servicemanager bij Rechtsorde.