Lawyers for Lawyers op de Dam tot Damloop 2019

Gepost om 14:09 door Mitchell 15 Berichten Deel:  

De grootste bedrijvenloop ter wereld vond dit jaar weer plaats op 22 september tijdens de 2019 editie van de Dam tot Damloop. Hoewel de sportievelingen van Rechtsorde niet aanwezig waren, heeft Rechtsorde wel haar steentje bijgedragen voor Lawyers for Lawyers

Een mooie dag met een ondertoon 
De gruwelijke moord op Derk Wiersum heeft een indruk achtergelaten op alle renners en organisatie van Lawyer for Lawyers. Daarom werd er door de organisatie besloten om een eerbetoon neer te zetten voor de advocaat. Dit leidde tot een druk om een nog grotere prestatie te leveren en om massaal op de groepsfoto te kunnen met de rouwsticker die Lawyers for Lawyers maakten voor Derk Wiersum. De gesponsorde hardloopshirts door Rechtsorde hielpen de renners natuurlijk om nog iets sneller over de finish te komen.

Ondanks de ondertoon over de moord, was het toch ook gezellig, het weer zat enorm mee en het feit dat vroeg gestart mocht worden. Helaas werd later op de dag de loop stilgelegd. 

Over Lawyers for Lawyers:
Lawyers for Lawyers bevordert en beschermt de onafhankelijkheid van de advocatuur door het wereldwijd ondersteunen van advocaten die in de uitoefening van hun beroep te maken krijgen met represailles, ongepaste inmenging door de overheid of onnodige restricties. Meer informatie of sponsoren? Bekijk de website.

Speciale dank voor de foto's van Gerda Lubkemann en haar zus Manja van Lawyers for Lawyers.

Bekijk hier de foto's: